Ga verder naar de inhoud

Zet toegankelijkheid op de kaart en haal 300.000 nieuwe klanten binnen

Baat jij een restaurant of café uit? En is iedereen bij jou welkom? Ook ouderen, mensen met een beperking of ouders met een kinderwagen? Laat het weten op iedereenoveral.be. Zo weet elke bezoeker wat te verwachten. Is je zaak helemaal top? Dan maak je kans op een gouden medaille!

Laat weten hoe toegankelijk je zaak is!

Op de website iedereenoveral.be kan elke bezoeker bekijken welke restaurants en cafés een bronzen, zilveren of gouden medaille hebben behaald. Dankzij de medailles kan je zien of er bijvoorbeeld een aangepast toilet is, of je makkelijk binnen kan en inschatten of je begeleiding nodig hebt.

Als uitbater kan je zelf data en foto’s van je zaak invoeren. Maak hiervoor een login aan op iedereenoveral.be. Dat kan via je eigen smartphone of tablet. Bronzen, zilveren en gouden medailles worden meteen automatisch digitaal toegekend. Alleen een gouden medaille ontvang je ook fysiek en kan je laten schitteren door ze op te hangen in de inkom van je zaak.

Iedereen, zowel klanten met als zonder beperking kunnen een review delen op de detailpagina van de zaak.

Zin om je zaak toegankelijker te maken?

Een volledig toegankelijke zaak creëren, dat begint al van bij het ontwerp. Open je binnenkort een restaurant of café? Of plan je een grondige renovatie van je huidige zaak? Kies dan voor een inclusief ontwerp, waarbij je rekening houdt met hoe verschillend klanten zijn. Want dat is uiteindelijk toch voor wie je het doet.

Maar ook in je bestaande zaak kan je met kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Kijk voor enkele quick wins op onze digitale gids of lees de tips van Inter hier.

Kan je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op met Inter – Toegankelijk Vlaanderen op info@inter.vlaanderen of 011 26 50 30.

Meest recente nieuws van De warmste entree

Aandacht voor toegankelijkheid op event Mercuriusprijs van Comeos

Nieuwsbericht van 27 oktober 2023

Op de uitreiking van de Comeos Mercuriusprijs 2023, een jaarlijks evenement dat innovatie in de handel viert, werd niet alleen innovatie maar ook toegankelijkheid gepromoot. Zo gingen Staatssecretaris van Consumentenbescherming Alexia Bertrand en boegbeeld van De Warmste Entree Kristel Gevaert aan het begin van de prijsuitreiking met elkaar in gesprek over het belang van toegankelijke winkels. Daarnaast konden de aanwezigen gedurende het hele event kennismaken met de aangepaste mode van Zalando dankzij uitgestalde etalagepoppen die aangepaste kledij droegen.

Verder lezen